





Agenda Coordinated Street Outreach (CSO) Committee 3:30 – 5:00 pm

January 28, 2021

Committee Purpose – The purpose of the committee is to establish a shared approach to conducting street outreach among workgroup members. The workgroup defines street outreach as the process of connecting and building trust with people experiencing homelessness where they are, with the goal of helping each person meet his or her immediate needs for survival, and helping each person to achieve wellbeing, belonging and connection according to their own understanding.

You are invited to a Zoom webinar. Topic: Coordinated Street Outreach

When: Nov 5, 2020 03:30 PM Mountain Time (US and Canada)

Every 2 weeks on Thu, until Dec 31, 2020, 5 occurrence(s)

Nov 5, 2020 03:30 PM

Nov 19, 2020 03:30 PM

Dec 3, 2020 03:30 PM

Dec 17, 2020 03:30 PM

Dec 31, 2020 03:30 PM

Please download and import the following iCalendar (.ics) files to your calendar system.

Bi-Weekly:

https://cabq.zoom.us/webinar/tJIqcOuhqjotHdHvUT0zipS9DAx84wlqThxI/ics?icsToken=98tyKuCuqTwoE9CUtx6CRowAB4_Ca_PwiH5agqd1iirRUzpacjCvEsNaauZoHMnk

Please click the link below to join the webinar:

https://cabq.zoom.us/j/96772941775

Or iPhone one-tap:

US: +16699006833,,96772941775# or +12532158782,,96772941775#

Or Telephone:

Dial(for higher quality, dial a number based on your current location):

US: +1 669 900 6833 or +1 253 215 8782 or +1 346 248 7799 or +1 646 558 8656 or +1 301 715 8592 or +1 312 626 6799

Webinar ID: 967 7294 1775

International numbers available: https://cabq.zoom.us/u/acCBlhv9AQ

- Past Progress Many diverse, and respected voices have contributed to where we are today.
- Preparation All background materials, minutes and project updates should be read, prior to meetings.
- Contribution Every voice is elicited, uninterrupted, and heard.
- Distraction Mute cell phones, avoid side-conversations, stay on-topic.
- Transparency Acknowledge mistakes, provide upward feedback, seek differing opinions.

Co-Chairs: Denise Lin (UNM) with Lisa Huval (CABQ – DFCS)

Time:	Individual:	Agenda Items:	Duration:
3:30 -	Dr. Denise Lin	 Welcome and identification of new 	5 mins.
3:35		participants	
3:35 –	Dr. Denise Lin	2) Approval of minutes of last meeting	5 mins.
3:40			
3:40 -	Lisa Huval	3) Street Outreach Agreement	20 mins.
4:00			
4:00 -	Lisa Huval	4) Street Outreach Coordinator Position, Draft Job	30 mins.
4:30		Description – Update and Next Steps	
4:30- 4:55	Lisa Huval	5) CSO Committee High Impact Strategies	25 mins
4:55-5:00	Lisa Huval/Dr. Denise Lin	6) Next steps	5 mins

Core Documents: CABQ: ABQ Street Outreach Agreement Draft 3-2-20, Street Outreach Report.

Next Meeting will be held, February 11, 2021, 3:30 pm-5pm.